top of page
Search
  • Admin

Kada, kako i gdje koristiti Propoli?


Prirodno jača obrambeni mehanizam biljke.

Symbioethical Propoli ima zaštitnu i poticajnu funkciju na vegetaciju. Njegovo djelovanje jača obranu biljaka protiv gljivica i bakterija, omogućuje lakše i brže rješenje. Izvrstan je ako se koristi nakon pucanja grana drveća ili nakon orezivanja, kako bi se potaknulo brzo zarastanje odrezanih tkiva. Proizvod se može koristiti i tijekom cvatnje i ne ometa plodnost peludi niti djelovanje kukaca oprašivača. Prskan po plodovima, poboljšava im rok trajanja nakon berbe i okus. Preporuča se ne konzumirate plodove 48 sati nakon tretiranja propolisom. Neizostavan u vrtovima, povrtnjacima, voćnjacima, sobnim biljkama i cvijeću.

PROIZVOD je koncentriran, što znači da je učinkovit čak i pri malim dozama. Pakiranje od 0,5L moguće je razrijediti u čak 250L vode.

Može se koristiti kroz sva godišnja doba, a idealno ga je koristiti u jesen nakon berbe grožđa kako na otvorenim ranama nebi došlo do infekcije. Također je odličan za korištenje ukoliko su vašu biljku napali kukci koji se hrane na način da grizu biljku te ostavljaju otvorene rane.

50 views0 comments

Recent Posts

See All

Već dugo se u Hrvatskoj ne pamti najezda lisnih uši ovih razmjera. Tim povodom u nekoliko koraka objašnjavamo kako se našim proizvodima obraniti od lisnih uši. Danas koristimo mnoge sintetičke proizvo

bottom of page